Украина Україна місто Ріо-Де-Жанейро книги уривок уривок з книги читання дозвілля Украина Україна місто Ріо-Де-Жанейро

«Я покажу тобі Ріо»: публікуємо уривок з книги

Сейчас читают: 486
womo.ua

У видавництві Фабула у середині вересня вийшов новий роман Крістіни Нгуєн «Я покажу тобі Ріо». Крістіна Нгуєн — автор серії філософських книжок для дітей та дорослих «Історії про Пандімуна» та «Нові історії про Пандімуна», а також художниця та підприємиця, яка заснувала перший в Україні сервіс оренди дизайнерських суконь та видавництво дитячих книг з доповненою реальністю «Біла Сова».

Роман «Я покажу тобі Ріо» вже потрапив в хіти продажів на книжковій платформі Yakaboo та увійшов до рекомендованих книг для читання цієї осені за думкою редакції Vogue Ukraine.

Ми поспілкувалися з авторкою книги та дізналися більше про сюжет книжки. Події роману розгортаються в осінньому Києві та паралельно у Ріо де Жанейро.

Головний герой історії — популярний блогер, справжнього обличчя якого ніхто не бачив. Він ховається за образом сміливого авантюриста, який одного разу зміг круто змінити своє життя і відправитися в місто своєї мрії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA