люди Нео

«Королева драконів» Емілія Кларк підтримала українців

Сейчас читают: 545
cosmo.com.ua

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк приєдналася до компанії голлівудських зірок, які публічно виказали свою підтримку на адресу України.

Так, «мати драконів» опублікувала у своєму Instagram-акаунті фото, на якому позує у футболці з синьо-жовтим серцем.  «Моє серце, як і серця багатьох інших, розривається через страждання, біль і розбиті серця, з якими мільйони людей зіштовхнулись в Україні.

Новини приходять щодня і вони приголомшують, оскільки ми не знаємо, як можемо змінити цю шокуючу реальність», — зазначила Емілі, залишивши в пості декілька способів допомогти українцям.

Серед них — декілька організацій та фондів, на користь яких можна зробити пожертвування. Окрім цього, ті, хто бажає допомогти Україні, можуть придбати таку ж футболку від художника Чарлі Маккесі, як у Емілі та її маленького друга Теда, або світлини фотографа Джареда Фрая, зроблені у Києві 2018 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA