Україна книги поради новини натхнення вибір редакції Україна

Коли немає світла: 5 найкращих книг, що сподобаються кожному

Сейчас читают: 682
womo.ua

Відключення світла змінили наш звичний спосіб життя. Відсутність електроенергії та зв’язку суттєво скорочує список корисних і цікавих справ, якими ми полюбляли займатися раніше, а спека змушує нас залишатися вдома протягом усього дня.

Однак не поспішайте засмучуватися, адже це чудова нагода зайнятися своїми хобі, на які постійно не вистачало часу. Наприклад, почитати захопливу книжку.

Саме тому зібрали для вас 5 найкращих книг, які рекомендує мережа книгарень «КнигоЛенд». Це захопливі історії на будь-який смак, що точно не відпустять вас, аж доки ви не перегорнете останню сторінку. Дженніфер Лінн Барнс «Спадок Готорна» Читачі, які полюбляють головоломки, секрети та заплутані історії з елементами розслідування, безперечно додадуть цю книжку до свого топсписку.

Це продовження роману «Ігри спадкоємців», що зачарував мільйони книголюбів з усього світу. У другій частині головним героям, зокрема й Айворі Грин, яка несподівано отримала в спадок від невідомого мільярдера небачені статки, доведеться продовжувати розплутувати клубок ниток і віднайти правду про родину Готорн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA