книги Литература жіноче лідерство розвиток

Книги, які допоможуть стати лідером: топ-5

Сейчас читают: 335
womo.ua

Щоб надихати інших стати найкращими, потрібні вміння, відданість справі та постійна готовність до навчання. Великі лідери шукають нові ідеї та свіжі перспективи.

Вони приймають зміни та заохочують інших до розкриття їхнього справжнього потенціалу. Навчання та розвиток йдуть пліч-о-пліч — особливо у світі бізнесу.

Існує багато книг про те, як стати великим лідером. Цей список нескінченний. Тож з чого ж почати? Ось п’ять книг про лідерство, які вам варто прочитати, якщо хочете стати лідером. Читайте також: Топ-9 книг для самопідтримки у складні часи Топ-5 книг, які зроблять тебе лідером Емоційний інтелект лідера Енні МакКі, Річард Бояцис, Денiел Ґоулман Тривалий час люди вважали, що емоції в ділових стосунках шкодять нормальній роботі компаній.

Однак управляти — це не лише налагоджувати процеси, створювати стратегію і продукувати сильні ідеї. Справжній лідер має надихати, пробуджувати ентузіазм, підтримувати в людях мотивацію і знаходити їхні найсильніші сторони.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA