України Ганн Україна Росія Нео України Ганн Україна Росія

Маляр: У росіян є декілька сценаріїв » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 233
goneva.net.ua

Росія має декілька сценаріїв щодо війни проти України. Тому попереджати українців про новий наступ досить важко. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.   За її словами, навіть самі російські війська до останнього не знали, чи рухатимуться вони кудись, оскільки у країни-агресорки є декілька сценаріїв війни. Як розповіла Маляр, ворог приймає рішення в останній момент.

Україна відпрацьовувала усі необхідні заходи для того, щоб не сталося повномасштабного вторгнення. Такого масштабу війни ніхто не очікував і ракети також ніхто не міг прогнозувати. "Взяти й сказати про це з екрана – це було б, мабуть, дещо неправильно.

Тому що ми намагалися всіляко не допустити цього", – наголосила Маляр. Заступниця міністра додала, що зараз Україна також готується до всіх можливих сценаріїв.

За словами Маляр, розслаблятися та недооцінювати ворога не можна. Зараз війна – в активній фазі. "Ми бачимо регулярні ракетні обстріли, іранські дрони, а також активність у зоні бойових дій.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Медведєв про президента Польщі: Там ця дуда заявила » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Кулеба розповів скільки країни хараз готові надати ЗСУ сучасні західні танки » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA