України Володимир Зеленський Володимир Зеленський ЗСУ війна військовослужбовиця нагорода Жінки зі сталі України Володимир Зеленський Володимир Зеленський

Володимир Зеленський відзначив державними нагородами захисниць України

Сейчас читают: 183
womo.ua

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення державними нагородами тих, хто захищає незалежність та територіальну цілісність української держави.

Про це повідомляє Міністерство у справах ветеранів України. Читайте також: Втратила ногу після російського обстрілу: вражаюча історія 18-річної дівчини, яка добровільно вступила до лав ЗСУ За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові у Державній прикордонній службі України нагороджено медаллю «За врятоване життя» Кравченко Олесю Володимирівну, головного сержанта. Читайте також: У ЗСУ підтримали ініціативу створення окремого жіночого підрозділу За особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня майора Чембулаткіну Юлію Сергіївну. Читайте також: Президент України відзначив державними нагородами захисниць України Також за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня старшого солдата Поліщук Світлану Михайлівну (посмертно).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA