України Ганн Срср Нео України Ганн Срср

В ЗСУ розповіли як змінюється тактика росіян » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 717
goneva.net.ua

Армія Російської Федерації має ще достатньо ресурсів для ведення повномасштабної війни проти України, але теж починає виснажуватися. В ефірі українського телеканалу заступниця міністра оборони України Ганна Маляр пояснила, як змінилася тактика росіян та що зараз відбувається на фронті. "Це потужний ворог, ми це усвідомлюємо.

У них ще достатньо ресурсів, але вони теж виснажуються. Відповідно, росіяни починають звужувати точки свого основного впливу, намагаючись прорвати саме Донецьку область, нашу оборону прорвати та все-таки зайняти регіон.

У них є традиція все приурочувати до якихось дат. Окупанти намагаються це приурочити до дня створення СРСР, як би дивно це не звучало в XI столітті", – зазначає вона. Маляр розповіла, що загарбники намагаються відволікати воїнів Збройних сил України, щоб не дати сконцентрувати сили на певній ділянці фронту. "Якщо говорити про інші регіони, то вони здійснюють обстріли, ми це бачимо, продовжують руйнувати нашу енергетичну інфраструктуру, це теж очевидні речі.

Мета одна - відволікати нас на інших напрямках, щоб ми не могли сконцентрувати свої зусилля на якійсь конкретній ділянці, власне, така тактика", – поділилася Маляр.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У РФ прийняли нові недолугі закони щодо міжнародно визнаних територій України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Британія розглядає варіант передачі Україні танків Challenger 2 » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У ЗСУ спростували заяву росіян про ''помсту за Макіївку'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA