Disney фільми кіно womo фільми мультфільми

Про них всі забули: фільми Disney, які варто переглянути

Сейчас читают: 298
womo.ua

За майже століття кінокомпанія Disney виросла з маленької студії у величезну медіаімперію. І лише одне залишилося незмінним — фільми, які не перестають дивувати масштабними постановками, цікавими казками та стрічками, спонукаючими замислитися та зрозуміти сенс життя.

Тому ми зібрали добірку фільмів студії Disney, які вже багато хто забув, щоб нагадати про унікальний світ улюблених героїв. Пастка для батьків 1998 Американська романтична кінокомедія режисерки та сценаристки Ненсі Меєрс.

Римейк однойменного фільму 1961 року та екранізація німецького роману Еріха Кестнера 1949 року «Лотті і Ліза». Сюжет: Голлі Паркер живе з батьком в Каліфорнії у великому будинку, а Енні Джеймс мешкає в Лондоні в респектабельній квартирі.

Обидві дівчинки, які випадково зустрілися в літньому таборі, вражені своєю схожістю. З’ясувавши, що вони — справжні сестри, батьки яких розлучилися і «поділили» дочок, вони вирішують об’єднати свою сім’ю знову. Атлантида: Загублена імперія 2001 Повнометражний анімаційний фільм студії Волта Діснея, що вийшов 15 червня 2001 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA