Анджелина Джоли Леонардо Ді Капріо книги Литература Джонни Депп що почитати Анджелина Джоли Леонардо Ді Капріо

Що читають світові зірки: улюблені книги наших кумирів

Сейчас читают: 559
womo.ua

Читання — це чудовий спосіб розвинути свої розумові здібності. Одне дослідження виявило, що читання знімає психічну напругу на 68%, тому що ваш розум занурений у світ, описаний у книзі, і в тій реальності немає жодних проблем, які переслідують вас щодня.

До того ж якісна література дозволить вам розвинути уяву, розширити кругозір і словниковий запас. Якщо ви в пошуку цікавої книги, пропонуємо вашій увазі літературу, яку читають світові зірки, такі як: Джонні Депп, Емма Вотсон, Анджеліна Джолі та Леонардо Ді Капріо. Що читають світові зірки?  Джонні Депп Улюблена книга Джонні Деппа «У дорозі» Джека Керуака.

Актор настільки одержимий творчістю автора, що навіть збирає особисті речі Керуака у власну колекцію. Емма Вотсон Одна з улюблених книг Емми Вотсон «Залишок дня» Кадзуо Ішігуро.

У 2011 році акторка зізналася, що це одна з її улюблених книг, адже вона демонструє наслідки «обережного» життя. Анджеліна Джолі Одним з улюблених творів Анджеліни Джолі є «Дракула» Брема Стокера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA