Скандал MELOVIN шоубізнес

"Кинув мікрофон та пішов геть": MELOVIN не витримав хейту гумористів популярного стендап-шоу (ВІДЕО)

Сейчас читают: 574
hochu.ua

Популярний український співак MELOVIN побував у гостях в гумористичного ютуб-шоу "Біографія". Цей візит 26-річного артиста обернувся справжнім скандалом.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також MELOVIN ледь не став жертвою вбивства після епатажного камінг-ауту MELOVIN відомий не лише своїми хітовими треками, а й тим, що він одна з небагатьох українських зірок, яка здійснила камінг-аут.

Саме це стало приводом до низьких жартів українських стендаперів в шоу "Біографія", куди вони запросили артиста. Музикант не зміг витримати примітивних жартів коміків та дав волю емоціям.

Поп-виконавець покинув знімальний майданчик проєкту.Опісля, MELOVIN записав відео, у якому розповів своїм фанам, що він зробив це у знак підтримки ЛГБТК+-ком'юніті.Тобто світові бренди оголошують підтримку ЛГБТК+ спільноті, відомі логотипи стають райдужними.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA