місто Київ місто Ужгород місто Харків місто Одеса місто Чернівці зірки шоубізнес день народження цікаві факти цікаві факти про зірок місто Київ місто Ужгород місто Харків місто Одеса місто Чернівці

Дмитро Комаров відзначає день народження! 10 вражачих фактів про популярного ведучого

Сейчас читают: 220
hochu.ua

Сьогодні, 22 червня, Дмитро Комаров відзначає день народження. Популярному ведучому виповнюється 40 років. Довго розповідати про те, хто це — немає потреби, адже ім'я Діми знайоме практично кожному українцю.

За свою кар'єру він встиг побувати у найвіддаленіших куточках світу, здобути чимало нагород і встановити не менше рекордів, проте в біографії Комарова все ще залишилися цікаві факти, які здивують навіть його відданих фанатів.

Читати також Одружений зі своїм концертним директором і грає у хокей: 9 цікавих фактів про Валерія Жидкова Спеціально до дня народження Дмитра ми зібрали 10 цікавих фактів із його життя.

Читайте і закохуйтеся ще більше в цю талановиту, сміливу і дивовижну людину.Під час своєї експедиції до Бразилії Дмитро Комаров зустрівся з актрисою Луцелією Сантус, світовою знаменитістю та ідолом мільйонів жінок по всьому світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA