MELOVIN війна в Україні новини

"Батько наш Бандера": Melovin на фоні останніх новин записав символічне відео з кладовища у Мюнхені (ВІДЕО)

Сейчас читают: 495
hochu.ua

Українці вже другу добу поспіль із захватом . А Melovin тим часом вирішив не просто насолоджуватися дійством, а поділитися гарними новинами із самим Бандерою.

Деталі - у нашому матеріалі.Сьогодні, після численних новин про початок громадянської війни в росії, відомий український співак виклав цікавий пост.

На відео бачимо, що Melovin прогулюється кладовищем. Як з’ясувалося, це не звичайний цвинтар, а Вальдфрідхоф, де похований головний ворог російських окупантів - Степан Бандера.Коли вранці я прочитав новини, то зрозумів, що саме сьогодні і саме тут - я не випадково.

Слава Україні!- йдеться у підписі до відео, яке виконавець виклав у своєму Instagram.Коментатори, між іншим, щиро дивуються тому, як Костянтину Бочарову (справжнє ім’я зірки - ред.) вдається опинятися у потрібний час у потрібному місці:Додамо, що Степан Бандера був похований 20 жовтня 1959 року на кладовищі Вальдфрідхоф у Мюнхені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA