Jerry Heil відео новини Євген Янович шоубізнес Jerry Heil

"Створила музичну казку за 5 хвилин": Джеррі Хейл написала пісню в прямому ефірі ютуб-шоу (ВІДЕО)

Сейчас читают: 990
hochu.ua

Знаменита виконавиця Джеррі Хейл надзвичайно здивувала мережу своїм ексклюзивним вмінням. Подробиці - в нашому матеріалі. 27-річна зірка з'явилася на ютуб-шоу Жені Яновича "2023" та дала відомому блогеру й журналісту інтерв'ю.

Водин момент Янович запропонував Хейл створити музику тут і зараз на очах у глядачів. Читати також "Переслідує онлайн і офлайн:" Jerry Heil заявила про росіянина, який не дає їй спокійно жити (ФОТО) Співачка погодилася і показала Жені як пишуться хіти.

Завдяки спеціальному обладнанню, вона записала свою партію, потім була партія від блогера, а потім записали і гостей програми.

Ведучий був просто шокований, а публіка не шкодувала аплодисмнетів для талановитої зірки.Джеррі була надзвичайно зосереджена, але не на жарт кмітлива та винахідлива, адже дівчині вдалося створитти повноцінну пісню за лічені хвилини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA