місто Лос-Анджелес кіно новини шоубізнес місто Лос-Анджелес

Помер ще місяць тому, а відомо стало тільки зараз: пішов із життя один із акторів "Титаніка" (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 335
hochu.ua

Стало відомо, що на 95 році пішов з життя  американський актор Лью Палтер, найбільш відомий за роллю багатія Ісідора Штрауса у фільмі Титанік.

Актор помер ще 21 квітня, однак про його смерть стало відомо лише зараз,  повідомляє Hollywood Reporter. Читати також 14 років без Майкла Джексона: яким був легенда поп-музики і за що його обожнюють (ФОТО, ВІДЕО) У геніальній кінокартині сучасності Палтер зіграв реальну людину — магната Ісидора Штрауса.

Його персонаж відзначився небиякою стійкістю нервів. Саме Штраус, під час того, коли корабель потрапив в катастрофу та невпинно тонув, чоловік заколисував свою дружину на ліжку в каюті.Уважні кіномани знають Палтера за роллю помічника судді Бенджаміна Гальперіна у культовій драмеді від Рональда Німа про Верховний суд 1981 року "Перший понеділок жовтня".

Успіх картини був шаленим, адже їй вдалося заробити 12,4 мільйона доларів у світовому прокаті.Зауважимо, що знаменитість мав прекрасну акторську школу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA