Lida Lee Lida Lee

Концерт британців The Tiger Lillies, вар’єте-шоу «Рояль» та інше: добірка подій від Caribbean Club

Сейчас читают: 729
womo.ua

У липні, окрім улюблених шоу та комедійних вистав, столичний концерт-хол Caribbean Club запрошує гостей на особливу музичну подію – концерт майстрів похмурого панк-кабаре та великих друзів України – британського гурту The Tiger Lillies.

Про цей виступ та інше у добірці найближчих заходів від Caribbean Club Concert-Hall. 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26 та 29 липня: вистави театру-студії імпровізації «Чорний Квадрат» Театр-студія імпровізації «Чорний Квадрат» запрошує на свої комедійні вистави, які так полюбляють глядачі, адже поринають у життя реальних людей з їхніми історіями про кохання, секс та дружбу через призму якісного гумору.

Щосереди та щосуботи артисти театру даруватимуть вам настрій та можливість зарядитися позитивом: 5 липня – «Попередні пестощі»,  8 липня – «Ігри для дорослих»,  12 липня – «Роздягайся… будемо говорити!»,  15 липня – «Хто кого хоче…?», 19 липня – «Ти моє все»,  22 липня – «Ліворуч від розлуки»,  26 липня – «Щастя завжди поруч» та 29 липня – «Страшенно хочеться поцілувати».

Вистави виконуються українською мовою. Опис кожної вистави можна знайти на сайті.  6 липня: шоу «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом» Легендарні композицї 20-го століття у неперевершеному виконанні колективу Jazz in Kyiv Band лунатимуть зі сцени Caribbean Club для справжніх меломанів, а як додатковий подарунок – джазові історії від Олексія Когана.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA