Євген Клопотенко тв-шоу МастерШеф Євген Клопотенко

Як склалася доля всіх переможців шоу "МастерШеф": хтось став зіркою шоубізнесу, а хтось переїхав на Балі

Сейчас читают: 948
hochu.ua

Нещодавно феєрично завершився 4 сезон "МастерШеф. Професіонали". З цього приводу ми пропонуємо вам дізнатися, де зараз усі переможці популярного шоу та чим вони займаються.

Читайте на HOCHU.ua! Читати також Назвав її богинею: фіналіст "МастерШеф" Гриценко заінтригував шанувальників романтичним фото з Мартиновською Нагадаємо, що головний приз "МастерШеф" — 500 тисяч гривень і навчання в Le Cordon Bleu, одній з найкращих шкіл кулінарного мистецтва у світі.

Проте не всі переможці шоу пов'язують своє життя із цим ремеслом. Хтось, звичайно, успішно відкриває ресторани, комусь випадає доля сяяти на Олімпі українського шоубізнесу, а є й ті, хто тепер далекі від кулінарії.Після участі у шоу, Світлана Шептуха, перетворилася з бухгалтера на гуру кулінарного світу.

Однак вона не наважилася відкрити свій власний ресторан. Зараз Світлана розробляє меню та технологічну документацію для закладу швидкого харчування в Києві.Єлизавета, переможниця другого сезону "МастерШеф" після шоу зосередилася на кондитерському мистецтві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA