Богдан Беспалов телеведуча особисте життя Леся Нікітюк Богдан Беспалов

“Забрав мій гаманець, ікони і авокадо”: Леся Нікітюк прокоментувала чутки про коханого, який кинув її і втік за кордон

Сейчас читают: 616
hochu.ua

Леся Нікітюк не змовчала та відреагувала на чутки, які поширив блогер Богдан Беспалов. Чоловік стверджував, що телеведуча перебувала у тривалих стосунках з впливовим чоловіком у шоубізнесі - він обіймав посаду чи то звукорежисера, чи телевізійного оператора і, нібито, посприяв успішній кар'єрі Нікітюк на телебаченні.

Але на початку повномасштабної війни коханий Лесі виїхав за кордон та перестав виходити з нею на зв'язок. Читати також Леся Нікітюк викликала фурор гарячим знімком на заході сонця У відповідь телеведуча записала іронічне відео, у якому зі сльозами на очах поділилася власною “правдою” щодо цієї історії.

У такій гумористичній формі Нікітюк закликала прихильників не вірити всьому, що пишуть ЗМІ.Так, дійсно, я перебувала у стосунках зі звукорежисером, чи то з телевізійним оператором, я точно не знаю.

В нього був біполярний розлад. І ввечері я лягала спати зі звукорежисером, а прокидалася з оператором. Так ми троє і жили. Він заради моєї кар'єри переспав з ким тільки можна і не можна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA