Україна місто Одеса Танці з зірками MELOVIN Україна місто Одеса

Костянтин Бочаров (MELOVIN)

Сейчас читают: 676
hochu.ua

MÉLOVIN – український співак, переможець шостого сезону X-Фактора, переможець другого сезону гіпершоу «Маска», представник України на Євробаченні у 2018 році.

Біографія, особисте життя та цікаві факти про MÉLOVIN – у досьє на HOCHU.ua. музикант, співак 11 квітня 1997 року 184 см и 65 кг Одеса, Україна "Play This Life", "Under The Ladder", "Hooligan", "З тобою, зі мною, і годі" "Відкриття року" Фаворит УспіхуInstagram Костянтин Бочаров (справжнє ім'я Меловіна звучить саме так) 11 квітня 1997 року в Одесі.

Його батьки, Микола та Валентина, хотіли, щоб син став хіміком, кухарем, ведучим чи актором.Меловін встиг закінчити як загальноосвітню, а й театральну школу.

Навчався і в музичній, але вирішив перервати навчання. 2015 року Костя з'явився на прослуховуванні шоу "Х-Фактор". Суддів підкорило те, як молодик виконав пісню "Без бою" "Океану Ельзи" і він потрапив у тренувальний табір.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA