Украина місто Харків границы НОВОСТИ Беларусь Украина місто Харків

Кінопродюсерка Євгенія Крігсхайм про фестиваль у Харкові та гарні фільми для дітей

Сейчас читают: 630
womo.ua

Євгенія Крігсхайм — продюсерка, директорка фестивалю документального кіно Kharkiv MeetDocs Eastern Ukrainian Film Festival, який проходить за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, Державного агентства України з питань кіно та Українського культурного фонду.

Більш того, саме вона і була однією з ідеаторок фестивалю, такого необхідного активному культурному життю Харкова. Як творчість сполучається в людині з підприємливістю, а материнство — з мистецтвом?

Про це ми і поговорили з Євгенією. Про фестиваль Ідея фестивалю Kharkiv MeetDocs Eastern Ukrainian Film Festival зародилася ще 2016 року в Берліні, коли ми з чоловіком — німецьким продюсером і режисером Феліксом Крігсхаймом — дискутували на тему мого рідного міста Харкова.

На той момент у Харкові не було жодного діючого фестивалю. Мене це дуже дивувало, адже Харків — велике місто, з населенням понад півтора мільйони осіб, куди щороку з’їжджаються тисячі студентів зі всіх східних і центральних областей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA