знаменитости hollywood

Кращі фільми Disney на sweet.tv: дивись Hollywood українською

Сейчас читают: 811
womo.ua

Фільми студії Disney обожнюють не тільки діти, але і дорослі, вони збирають мільйони переглядів в онлайні і прокаті. Національний онлайн-кінотеатр sweet.tv склав рейтинг п’яти культових фільмів Disney, вмикаючи які відразу ж потрапляєш в іншу реальність.

Цікаво, скільки з них ви вже бачили? В рамках проєкту «Hollywood українською» для багатьох фільмів компанія здійснює ексклюзивний україномовний дубляж власними коштами.

Тому у sweet.tv кіногерої говорять природно і гарною українською мовою, повністю занурюючи глядача у власну історію. Бібліотека голлівудської студії Disney  доступна до перегляду у межах підписки без доплат лише на sweet.tv. Серія фільмів «Пірати Карибського моря» Одна з перших блокбастер-франшиз — серія пригодницьких фільмів про піратів у головній ролі із Джонні Деппом стала справжнім фурором.

Якщо любите пригодницькі фільми, але чомусь давно не передивлялися «Піратів Карибського моря», радимо якнайшвидше виправляти це  — сьогодні стрічка не менш амбітна та захоплююча,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA