Кино українське кіно

Які українські фільми вийдуть в кінотеатрах у 2022 році

Сейчас читают: 502
womo.ua

У 2022 році українським кіноробам буде що запропонувати і кінотеатрам, і публіці. Якщо все буде так, як виглядає зараз, то можна стверджувати, що не має бути й тижня, коли на великому екрані не демонструватиметься той чи інший фільм українського виробництва.

Кінокритик Надя Купріненко розповідає, які українські фільми ми зможемо переглянути у кінотеатрах в 2022 році. 20.01.2022 Любов і блогери Комедія від сценариста “Скаженого весілля” Олексія Приходька.

Провінційне містечко Кагаплик стоїть на порозі виборів мера. На посаду претендує нинішній очільник міста. Місцеві прекрасно знають і цього пройдисвіта, і усі його корупційні схеми.

Аби покращити свою репутацію в очах людей, мер запрошує до міста п’ятьох найкращих столичних блогерів. Згадки про найталановитішого керівника усіх часів із вуст улюбленців молоді мають допомогти виграти вибори.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA