tayanna діти День захисту дітей

Tayanna випустила власні казки та колискову до Дня захисту дітей

Сейчас читают: 171
cosmo.com.ua

До Міжнародного дня захисту дітей Tayanna опублікувала на своєму YouTube-каналі колискову та чотири казки в аудіо-форматі, які сама ж і написала.

Співачка розповідає, що ідея створення такого проекту виникла у неї кілька років тому, після відвідування дитячого будинку. Побачивши сум в очах дітей, що ростуть без батьків, вона відчула, що має зробити для них щось особливе.

Ідея визріла у формат аудіо-казок, які мали б створювати ефект присутності рідної людини. Tayanna: «Я вирішила записати казки у аудіо, щоб дітки перед сном могли їх слухати і думати, ніби це мама їм читає, а потім співає колискову.

Це важлива традиція із минулого, яка робить дитячу психіку більш захищеною, а самих дітей — впевненішими в собі. Мені, до речі, мама та бабуся постійно співали перед сном, тому я вирішила створити родинну колискову і поділитись нею з усіма».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA