Сериал Кино фильмы

«Страшна сила»: Фільми про жіночу помсту

Сейчас читают: 548
womo.ua

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo Прагнення розплати – не найбільш продуктивне відчуття. Якщо не зупинитися вчасно, воно може накоїти лиха, зруйнувати особистість, позбавити когось життя.

Помста може бути дотепною, а може бути жорсткою. У будь-якому разі, краще спостерігати за нею на екрані, ніж у власному житті – і не важливо, ви об’єкт помсти чи його зброя.

Нижче підбірка яскравих фільмів про жіночу помсту. Спостерігайте, але не наслідуйте Вбити Білла (1,2) / Kill Bill (2003, 2004) А ще помста може бути візуально красивою.

Бо Квентін Тарантіно – режисер, який навіть найкривавіші сцени може зробити естетично привабливими. Головна героїня, «Чорна Мамба», отямилася після коми, у якій перебувала 4 роки, і стала на стежку помсти усім, через кого вона в ту саму кому впала. «Вбити Білла» — дилогія Тарантіно, де є красиві сцени поєдинків, багато крові й Ума Турман у жовтому комбінезоні, що вже став одним із найвпізнаваніших костюмів у кінематографі. Перспективна дівчина /

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA