Вашингтон Кино НОВОСТИ фильм Warner Bros Вашингтон

Netflix заявив, що буде випускати нові фільми щотижня

Сейчас читают: 547
womo.ua

Популярний стрімінговий сервіс зі створення контенту Netflix розповів про те, які фільми вийдуть у 2021 році на платформі. Сервіс представив прев’ю майбутніх фільмів та серіалів.

Таким чином, у Netflix нові фільми будуть виходити щотижня, що становить 70 фільмів за рік. Крім цього, Netflix не відмовляється від перспективи купувати інші картини протягом року.

Така стратегія приводить до того, що загальна кількість картин більше, ніж у таких студій, як Disney і Warner Bros. Відомо, що у 2021 році вийдуть такі фільми: трилер Зака Снайдера «Армія мерців», байопік про Марадону «Рука Бога»; комедія Адама Маккея «Не дивись вгору» з Леонардо ДіКапріо і Дженніфер Лоуренс в головних ролях, драма «Малкольм і Марі» з Зендаєю і Джоном Девідом Вашингтоном в головних ролях.

Також, вийдуть завершальні частини популярних трилогій «Усім хлопцям, яких я любила раніше» і «Будка поцілунків» та багато інших робіт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA