що подивитися фільми

Не пропусти: фільми, які стануть хітами 2022-го

Сейчас читают: 356
cosmo.com.ua

Незважаючи на те, що минулий рік видався не найкращим з огляду на пандемію, але все ж він став досить продуктивним для кіно.

І вже в цьому році ми зможемо побачити, які неймовірні проекти підготували для нас після затяжної перерви. На нас чекають динамічні блокбастери, таємничі драми, напружені трилери та приголомшливі мюзикли.

Нижче ми зібрали список найочікуваніших фільмів, які, судячи з касту, режисерів та галасу навколо них, стануть хітами 2022-го. Найгірша людина у світі (Worst Person in the World) Починаємо нашу добірку одразу з високої ноти.

Головна героїня фільму — молода жінка по імені Джулі — намагається зрозуміти, що їй робити (1) зі своїм особистим життя та (2) кар’єрою.  Білявка в законі 3 (Legally Blonde 3) Ну що ж, готуйся до найтріумфальнішого камбеку року, бо Ель Вудс і її пристрасть до рожевого знову з нами!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA