люди карантин страхи

Як ростити та виховувати дітей нового покоління: рекомендації фахівців

Сейчас читают: 919
liza.ua

Молоді батьки люблять та виховують дітей, але дуже часто не мають ані досвіду, ані глибоких знань. Зазвичай все іде стандартним шляхом: «У нас у родині усі так робили – бабуся виростила маму, мама – мене.

Я нормально виросла і з дитиною моєю усе буде добре!»Так, але справа в тому, що з дітьми 21 сторіччя неможливо досягти успіху, використовуючи старі методи та схеми, що використовували 20 або 30 років тому.

Це просто не працює з новою генерацією – Альфа. У вас є унікальна нагода дізнатися про все, що необхідно для виховання щасливих дітей у 21 сторіччі.28 листопада 2020 року на надихаючому onlineПРАКТИКУМІ «Як виховувати та ростити дітей нового покоління», ви дізнаєтесь про найсучасніші тренди у догляді  та вихованні малюків, дошкільнят та першачків.

Проведіть кілька годин карантину вихідного дня з користю і поліпшите якість життя, атмосферу дому та відносини всередині сім’ї!ДЛЯ УЧАСТІ В onlineПРАКТИКУМІ ПОТРІБНО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМОтже!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA