премьера клип

KHAYAT презентував кліп на пісню "Темно" (ВИДЕО)

Сейчас читают: 512
hochu.ua

Український співак KHAYAT (Андрій Хайат) представив нову відеороботу на ліричну композицію "Темно". Це перша ластівка з другого альбому виконавця, який почує світ навесні 2021 року.Наразі виконавець експериментує як зі звучанням, там і з образами.

Від фольклору у композиції "Темно" KHAYAT залишив виключно вокальну подачу, а у кліпі надав перевагу стану та емоціям.Режисером відео став популярний кліпмейкер DVIZHON (Юрій Двіжон).Андрій один з небагатьох артистів, з якими я по-справжньому товаришую і перед зйомками я хвилювався, щоб ця дружба не зруйнувалась через якісь творчі розбіжності, які часто трапляються в процесі створення відео.

На щастя, ми змогли знайти ту правильну хвилю, яка допомогла нам створити цю роботу такою, яка подобається нам усім. Я поважаю артистів авторів своїх пісень і з "Темно" Андрій відкрився для мене з нової більш глибокої та потаємної сторони.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA