Пальто Нео нова колекція

Казковий ліс: нова колекція DIEGO M осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 546
vogue.ua

Натхненням для нової осінньо-зимової колекції DIEGO M став ліс, що насамперед втілився в особливій колірній палітрі: зелений відтінок пуховиків та молочні пальта гармонійно поєднуються у глянцевих та матових тканинах.

Нова колекція пропонує все більший асортимент моделей: від утеплених пальто та культових пуховиків до вкорочених моделей шуб, виготовлених із екологічно чистих матеріалів, та утеплених жакетів.

Цього сезону пальта, головний елемент лінійки та осінньо-зимова класика, DIEGO M переосмислює як за формами, так і за тканинами.

Особливий фокус бренду – на дорогоцінні матеріали, як-от мериносова вовна, ангора та мʼякий кашемір. Окрім цього, серед головних зірок колекції опинилися і пуховики, у втіленні яких дизайнер дав волю уяві в магічному лісі творчості: бренд представив модульні стилі, які можна адаптувати до різних погодних умов та особистих потреб.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA