Ralph Lauren Max Mara Нео Chanel Ralph Lauren Max Mara

Наймодніші широкі штани осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 167
vogue.ua

Тренд на широкі штани продовжує набирати обертів, прикрашаючи дедалі частіше колекції дизайнерів. Цього сезону осінь-зима 2022/2023 вибирайте мішкуваті, вільні та розслаблені штани, в яких буде комфортно провести цілий день.

Це можуть бути елегантні штани-палаццо, зухвалі шкіряні моделі, вовняні штани із защипами біля талії, варіанти з низькою посадкою або мішкуваті штани-карго.

Широкі штани на перший погляд можуть здатися складними в носінні, проте все зовсім не так. Завдяки своєму обсягу вони додадуть будь-якому вбранню стильної легкості, невимушеності та безтурботності.

Носіть їх з трикотажними водолазками та об'ємними пальтами як пропонують Max Mara, поєднуйте з діловими жакетами за прикладом Ralph Lauren або міксуйте з приталеними базовими топами, надихнувшись колекцією Del Core - цей стилістичний спосіб підкреслить крихкість і жіночність фігури.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA