Carolina Herrera Нео Chanel Carolina Herrera

Найкрасивіші твідові костюми в колекціях осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 448
vogue.ua

Завдяки Коко Шанель ще в 1920-х роках було придумано твідовий жакет. Спочатку він мав приталений крій, але в 1950-х роках блейзер набув прямого силуету – у такому вигляді він закріпився в гардеробах модниць донині.

Зараз твідові костюми є позачасовою базою, з'являючись рік у рік у колекціях найіменитіших дизайнерів. Vogue. ua зібрав найкрасивішві костюми з твіду сезону осінь-зима 2022/2023.

Грайливий комплект, що складається з приталеного жакету з обʼємними бантами та коротких шорт, показали Carolina Herrera. Бренд зробив ставку на вже звичний картатий принт, римувати який пропонують з трендовими високими чоботами.

Звісно, жодна колекція Chanel не проходить без участі культових твідових костюмів. У сезоні осінь-зима 2022/2023 Віржині Віар зробила ставку на жакет прямого крою та спідницю довжини до коліна, які рекомендує носити зі знову актуальними гумовими чоботами та мінісумкою, виробленою з того ж твіду, що і костюм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA