Нео

Осіння меланхолія: колекція Katimo осінь-зима 2022/23

Сейчас читают: 540
vogue.ua

Український бренд Katimo відкриває нову главу в “мемуарах” своєї героїні. У новій колекції вона поринає в осінню меланхолію, сповнену ностальгічними спогадами та сумом, проте в душі у неї надія та сила, адже вона повертається додому.

Символом цієї ідеї став стриж. Незважаючи на обставини та загубленість, цей птах завжди знаходить шлях додому. Для команди Katimo це також символ свідомості в контексті рідної культури та національного відродження.

Все має свій початок, і наша спадщина є початком та опорою для створення оточуючої нас сучасності. Пам'ятати про свій дім, де б ми не були — головний меседж колекції The Way Home.

Стриманий дизайн, вивірений до дрібниць крій, натуральні матеріали найвищої якості та кропітка ручна робота залишаються константою бренду, а тому кожний елемент колекції є невід’ємною частиною гардеробу мінливого осіннього сезону.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA