Нео

У пошуках балансу: колекція Poustovit осінь-зима 2022/23

Сейчас читают: 586
vogue.ua

Український бренд POUSTOVIT представляє нову осінню колекцію, присвячену стриманості духу та естетиці північних країн. Під час її створення дизайнерка Лілія Пустовіт згадувала подорожі Скандинавією, сповнені балансу та захоплення природою.

Ці відчуття вона  також перенесла на одяг. "Зважаючи на поточну ситуацію в Україні, ці емоційні стани набувають нових значень для всіх нас, адже балансування між війною і звичайними справами стало щоденним випробуванням для багатьох, – розповідає Лілія Пустовіт. – Нордичний спосіб життя з його ідеєю співіснування в мирі з природою і комфортом в усіх сенсах можуть стати гарними орієнтирами в пошуці цього балансу".

Саме цей баланс та зігріваюче світле від свічок у теплій осінній палітрі пояснюють появу вільних та зручних силуетів у колекції.

Прості та водночас вишукані форми дозволяють сфокусувати увагу на природних кольорах та принтах, які стали одним з ключових елементів ідентичності POUSTOVIT.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA