Ralph Lauren Max Mara Jonathan Simkhai Victoria county Beckham Ralph Lauren Max Mara Jonathan Simkhai Victoria county Beckham

Наймодніші водолазки сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 478
vogue.ua

Тонкий светр з високим коміром – незамінна та актуальна річ у всі часи, особливо коли йдеться про прохолодну погоду. Цього сезону осінь-зима 2022/2023, окрім базових водолазок у класичних відтінках, ви знайдете й інші: дизайнери вирішили провести експерименти з кроєм та відтінками.

Так, на модних подіумах з'явилися водолазки з геометричними вирізами, моделі, прикрашені принтами, напів прозорі гольфи, варіанти яскравих відтінків і водолазки зі спортивними елементами.

Пропонуємо поглянути на найкращі з них та взяти до уваги модні прийоми стилізації. Зрозуміло, краще мати в гардеробі кілька водолазок на всі випадки життя.

Так, класична біла та/або чорна модель — практичний вибір, позаяк, повірте, ви покладатиметеся на них увесь сезон. Але насправді ви можете вибрати будь-який нейтральний відтінок – від сірого або приглушено коричневого – залежно від естетики та кольорової палітри вашого гардеробу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA