Alberta Ferretti місто Sander Нео Alberta Ferretti місто Sander

Срібло — великий тренд у колекціях осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 253
vogue.ua

Металік – фаворит серед колекцій брендів уже кілька сезонів поспіль. Цієї осені дизайнери, як і раніше, продовжують надихатися темою футуризму, пропонуючи вибирати образи у відтінках срібла – від металізованої шкіри до ніжного шовку.

Додати блиску у свій гардероб бренди пропонують не лише за допомогою одягу, а й завдяки срібному взуттю та аксесуарам, ніби з майбутнього.

Як саме вписати цей модний тренд у свій гардероб, ми покажемо в цьому матеріалі. Одяг з ефектом металік, що нагадує шарудливу фольгу від цукерок –  найефектніший тренд цієї осені, який можна носити як увечері, так і вдень.

Відтінки рідкого срібла, платини та білого золота можна зустріти у колекціях багатьох брендів. Так, Alberta Ferretti запропонували комбінувати срібний светр у парі з широкими вовняними брюками та дублянкою, MSGM показали блискучу сукню-сітку, а Commission продемонстрували, як можна носити шовкове slip-dress з теплим трикотажем та грубими черевиками у холодну погоду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA