Isabel Marant Isabel Marant

Найтепліші пухнасті светри сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 262
vogue.ua

З настанням холодів у модному гардеробі першочергову позицію займає затишний трикотаж. Цього сезону, крім светрів грубого в’язання, моделей яскравих відтінків, варіантів з об’ємними рукавами або високим коміром, дизайнери пропонують придивитися до светрів з пухнастих тканин: мохеру, ангори або вовни з начісуванням.

До цих ніжних і тактильних матеріалів хочеться нескінченно торкатися й укутувати в них плечі в холодну погоду. Ось найкращі з них.

Зустрічати холодну погоду найкраще в теплому пухнастому светрі, який легко впишеться у ваш повсякденний гардероб. Ви можете міксувати його із широкими класичними штанами, утилітарним денімом, елегантними спідницями й теплими гольфами, а на бажання додавати й до вечірнього виходу.

Цього сезону осінь-зима 2022/2023 No. 21 пропонують носити пухнастий светр в монохромному ансамблі й комбінувати водночас кілька шарів трикотажу, Isabel Marant роблять ставку на гру контрастів і поєднують романтичний рожевий светр із сірими джинсами й шкіряними ботфортами, а Sportmax показують, що асиметричний м’який светр з ангори легко подружити з лаконічною спідницею довжини міді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA