Наталія Самойленко здорове харчування дієта Наталія Самойленко

Кардинальні зміни за 1 день: поради від дієтолога Самойленко

Сейчас читают: 146
hochu.ua

За 1 день зробити своє життя кращим — абсолютно реально. Для цього потрібно поміняти звички і зробити дещо для себе. Раніше ми писали, чи може кава нашкодити організму, а тепер розкажемо, як по-новому прожити 1 день.Аби жити по-іншому, ще краще, ще якісніше, потрібно змінити графік життя.

Що саме робити, порадила лікар-дієтолог Наталія Самойленко.Експерт розписала графік завдань на 1 день. З її слів, такі зміни кардинально покращать життя, якщо чітко слідувати простій інструкції.

Отож, як тільки прокинулися, не можна “зависати” у телефоні, не потрібно зриватися з ліжка і не варто злитися на весь світ. Читати також Сало замінить оливкову олію, а буряк — авокадо: українська дієта від Скиталінської Не корисно також пити каву і курити на голодний шлунок.

А ще гірше — побігти по справах, не поснідавши. Натомість.Прокинутись раніше, завчасно. “Смачно” потягнутись, повільно. Випити склянку чистої питної води.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA