поради дівчина

Як познайомитися з дівчиною на вулиці: поради, які працюють

Сейчас читают: 196
hochu.ua

Як познайомитись з дівчиною на вулиці? І чи актуальні такі знайомства у наш час, коли все відбувається у телефоні чи лептопі?

Ми в редакції HOCHU.ua вважаємо що дуже актуальні, але знайомства з дівчиною на вулиці також повинні бути сучасними - підійдіть до них з повагою і забудьте про безглузді фрази на кшталт "Вашій мамі зять не потрібен?".Мода на нульові повертається, але це стосується лише стилю Періс Хілтон, а аж ніяк не пікаперів з їхньою позицією "не турбуйся про те, чи хоче вона, щоб ти до неї підійшов чи ні; не думай про неї, тільки про себе".

Читати також Як підкорити дівчину: 10 порад для тих, хто хоче побудувати стосунки Якщо ви дослухаєтеся до цієї поради, то дівчина, що поважає себе, точно не відповість взаємністю.

Тому не варто починати знайомитися з дівчатами на вулиці, якщо ви не навчилися шанувати їх.Журналістка Everyday Feminism Мелісса А.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA