новини Мурат Налчаджіолу Лілія Реус

Молода дружина екс-чоловіка Лорак засвітила новий паспорт після зміни прізвища

Сейчас читают: 989
hochu.ua

27-річна Лілія Реус змінила прізвище після того, як вийшла заміж за українського бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу.

Молода обраниця ексчоловіка Ані Лорак похвалилася новим паспортом і засвітила на ньому своє фото.У Stories в Instagram Лілія поділилася радісною новиною - через півтора місяця після весілля дівчина отримала нові документи.

Як виявилося, візажистка вирішила взяти прізвище впливового чоловіка, тож тепер вона Лілія Налчаджиоглу.А всьо уже,- коротко підписала знімок блогерка.Фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___ Читати також Мурат Налчаджиоглу повернувся в Україну та розчулив своїх підписників добрим вчинком дорогою до Києва (ФОТО) Нагадаємо, Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу одружилися 3 червня 2023 року після трьох років стосунків.

Святкування відбулося в Конча-Заспі в колі родичів і близьких друзів пари. Раніше Налчаджиоглу був одружений з українською співачкою Ані Лорак, проте на відміну від одіозної ексдружини й активно допомагає Україні протистояти країні-агресору.Фото: instagram.com/muratnalca Читати також Залишив дружину і падчерку: Мурат Налчаджиоглу полетів зі своєю донькою в Іспанію: Чи правда, що Ані Лорак теж там До слова, нещодавно 46-річний Мурат Налчаджиоглу зізнався, що фарбує волосся і бороду, щоб підтримувати імідж.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA