психологія поради практичні поради чоловік і жінка

Як спілкуватися з дівчиною: практичні поради для хлопців

Сейчас читают: 449
hochu.ua

Як спілкуватися з дівчиною? Чи існують якісь правила, яких варто дотримуватись і якщо так, то які вони? Редакція HOCHU.ua вирішила полегшити спілкування з дівчатами та розповісти, що про це думають експерти зі побачень.Дипломований психолог Лачан Браун вважає, що підвищити впевненість та налагодити спілкування з дівчиною буде легше, якщо дотримуватись його порад.

Читати також Як познайомитися з дівчиною на вулиці: поради, які працюють Просто визнайте той факт, що хвилюватися нормально та наважуйтеся на діалог.Скажіть, що хочете її бачити, і запитайте, чи не хоче вона піти в кіно, повечеряти, покататися на лижах — все, що ви можете собі дозволити чи хочете зробити разом.Звичайно, отримувати відмову неприємно і побоювання щодо цього можуть бути більш болісними, ніж питання "Як вести діалог з дівчиною?".

Але якщо ви ніколи не почнете розмову, то ніколи не отримаєте позитивної відповіді.Хоча важливо ініціювати побачення в особистій або телефонній розмові, надсилання текстових повідомлень після призначеного побачення може допомогти вам налагодити контакт.Якщо ви не впевнені, що ваші історії можуть її зацікавити (даремно), то зосередьте розмову на ній.Браун наводить такі правила спілкування з дівчиною в розмові, що вже зав'язалася:Наприклад, якщо вона згадає, що їй подобається якась пісня, порекомендуйте схожий гурт.

Або спробуйте вести діалог так, щоби поділитися нейтральною, але цікавою інформацією з дівчиною.Якщо розмова уривається природним чином, знайдіть хвилинку, щоб зробити їй щирий комплімент.Коли ви робите комплімент дівчині, ви підтримуєте розмову та отримуєте бонусні бали за увагу до того, як вона виглядає та як вона одягається,– вважає Браун.Гіпотетичні питання дають змогу продовжити розмову далі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA