Наталія Самойленко їжа стрес дієтолог практичні поради корисні поради Наталія Самойленко

Лікарка розповіла, як правильно заїдати хронічний стрес - без шкоди для здоров’я

Сейчас читают: 776
hochu.ua

Багато людей, відчуваючи стрес та наплив емоцій, починають його заїдати. Раніше ми розповідали про “їжу щастя” - як різні продукти впливають на наш організм та психоемоційний стан.

Тепер же поділимося секретом, який допоможе заїсти хронічний стрес без шкоди для здоров’я.Звучить дуже інтригуюче, а працює все насправді ще цікавіше.

Про важливі нюанси в ефірі “Сніданку з 1+1” розповіла відома українська лікарка-дієтолог Наталія Самойленко. Читати також "Чи можна пити каву з їжею?": популярний лікар-дієтолог розповів про наслідки такої звички Так, за її словами, процес жування протягом 15-20 хв зменшує рівень кортизолу в нашому організмі на 20%.

Тому, коли ми обираємо, що з’їсти, замість печива, яке по-рекламному тане у роті, Лікарка наголошує, що потребу в заїданні стресу чимось смачненьким або ж фаст-фудом викликає нестача в організмі магнію, вітамінів групи B та жирів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA