Yakaboo Publishing

Супротив темряві: незабаром вийде графічна історія про український блекаут

Сейчас читают: 334
womo.ua

Цього квітня у видавництві Yakaboo Publishing  виходить незвичайна новинка — документальний комікс «БЛЕКАУТ. Хроніки нашого життя під час війни Росії проти України».

Проєкт присвячений стійкості українців, які попри всі знедолення війни впевнено йдуть до перемоги. Книга публікується українською та англійською мовами й буде представлена як в Україні, так і за її межами.

Про ідею та передумови створення книги 23 листопада 2022 року внаслідок масованої ракетної атаки, вперше в історії нашої країни автоматично зупинились три атомні електростанції: Південноукраїнська, Хмельницька та Рівненська, які дають половину виробництва електроенергії в країні.

Понад 10 мільйонів українців залишились без світла за тиждень до початку зими. Перед звичайними українцями постало питання як адаптуватись до нових умов — суцільної темряви вдома, зачинених магазинів, неможливості приготувати їжу якщо у тебе електроплита, відсутності води у водоводі, зупинки руху електротранспорту, небезпеки для водіїв та пішоходів на темних вулицях, холодних квартир та офісів, відсутності будь-якого зв’язку та абсолютної неможливості повноцінно працювати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA