Украина Украина

Ілон Маск передав Україні системи збереження енергії Tesla Powerwall

Сейчас читают: 708
vogue.ua

Мільярдер Ілон Маск, що володіє компаніями Space X і Tesla, передав Україні системи збереження енергії Tesla Powerwall. Про це помідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров на своїй сторінці в Instagram: "Ілон Маск, окрім Starlink, передав Україні станції Tesla Powerwall.

Сьогодні дві амбулаторії в Бородянці та Ірпені отримали сонячні панелі та системи збереження енергії Tesla Powerwall. Ці сонячні батареї та генератори набули великої популярності в Америці.

Енергетична система Powerwall має високу автономність та забезпечує резервне живлення при відключеннях електрики. Це надсучасне обладнання допоможе українцям у тих областях, які найбільше постраждали від російської окупації".

Раніше засновник компанії SpaceX Ілон Маск відповів згодою на прохання міністра цифрової трансформації Михайла Федорова забезпечити Україну станціями Starlink та доступом до супутникового інтернету.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA