місто Маріуполь місто Мариуполь люди Нео Мариуполь місто Маріуполь місто Мариуполь

Командир морпіхів Сергій Волина звернувся до Ілона Маска

Сейчас читают: 747
vogue.ua

Українці не припиняють просити весь світ про допомогу в порятунку захисників Маріуполя, які нині перебувають на території заблокованого заводу "Азовсталь".

Вчора дружина бійців "Азова" зустрілися з Папою Римським, а сьогодні Сергій Волинський ("Волина"), командир підрозділу 36-ї бригади морської піхоти, звернувся до Ілона Маска – одного з найвідоміших людей на планеті, який уже неодноразово допоміг Україні з моменту повномасштабного вторгнення. "Кажуть, ти був телепортований з іншої планети, щоб навчити людей вірити в неможливе.

Наші планети перебувають поряд, тому що я живий там, де майже неможливо вижити. Допоможи нам вийти з Азовсталі до третьої країни.

Якщо не ти, то хто? Підкажи, – написав український захисник. А також додав: – Звертаюся до кожної людини планети Земля, допоможіть зробити так, щоб Ілон побачив моє звернення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA