Украина люди Нео Украина

Макс Барських на Billboard MusicCon закликав світову спільноту не звикати до війни в Україні

Сейчас читают: 316
cosmo.com.ua

Макс Барських на Billboard MusicCon закликав світову спільноту не звикати до війни в Україні. Співак виступив з гучною промовою на міжнародній музичній конференції в Лас-Вегасі.

Подія передувала церемонії нагородження Billboard Music Awards 2022, де Барських очолив дискусійну панель присвячену, подіям в Україні, що отримала  символічну назву його останнього треку Don`t Fuck With Ukraine.   “Перш за все, я хотів би подякувати Billboard і кожному присутньому в залі за те, що ви прийшли й змогли почути мою історію та історію моєї країни.

Я знаю, наскільки важко світові підтримувати постійну інформаційну напругу протягом трьох місяців поспіль. Але дуже важливо, щоб кожна людина на землі знала, що відбувається насправді.

Тому кожне питання Ендрю (Andrew Unterberger, заступник головного редактора Billboard), кожна згадка у ЗМІ надважливі саме зараз, у момент, коли війна в Україні перейшла в затяжну виснажливу фазу, — коментує співак у соцмережах свій виступ. — Важливо не забувати, що кожен день і щогодини гинуть українці за свою свободу в боротьбі проти нацизму, який несе режим путіна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA