місто Маріуполь Росія Нео місто Маріуполь Росія

«Хто, якщо не ми?»: гурт «Друга Ріка» вирушає в благодійний європейський тур

Сейчас читают: 333
cosmo.com.ua

За ініціативи європейських промоутерів український рок-гурт «Друга Ріка» вирушає в благодійний тур «Хто, якщо не ми?». Головна мета виступів — зібрати кошти для постраждалих під час війни рф проти України, а також на закупівлю тактичної амуніції для військових.

Після повномасштабного військового вторгнення рф в Україну музиканти присвятили увесь час волонтерству. Розмістивши фото свого будинку, зруйнованого російськими окупантами, Валерій Харчишин почав збирати кошти на амуніцію для військового підрозділу, до якого вступив його брат.

За лічені дні музикант зібрав мільйон гривень. Пізніше ця ініціатива переросла в онлайн-концерт гурту під назвою «Маріуполь».

На ньому вдалося зібрати понад 600 тисяч гривень на тактичну амуніцію вже іншого військового підрозділу. Нагадаємо, що старший син Валерія, перехитривши батька (за домовленістю до війська мав вступити хтось один із родини), теж захищає Україну з першого дня війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA