люди Нео

Критичний погляд на уявлення про Всесвіт, який здійснює бажання, якщо їх правильно бажати

Сейчас читают: 902
psy-practice.com

Чому так? Давайте розберемо. Всесвіт - це ж якась всемогутня сила, яка може виконати будь-яке бажання, потрібно тільки правильно сформулювати та/або вірити?На жаль, не всі бажання можуть виконуватися, як би правильно ми цього не хотіли.

І є щось, наприклад, смерть, з чим треба вчитися жити. З іншого боку, не всім бажанням потрібно виконуватися, наприклад, що буде, якщо маленька дитина виконає своє бажання помацати гарячий чайник?Але найголовніша претензія далі.У цій концепції бачу два результати:а) бажання здійснилося.

Хто несе за це відповідальність/хто молодець? Зрозуміло, що всесвіт. Те, що сама людина докладала зусиль, ніби не має вирішального значення.б) бажання не здійснилося.

Хто несе за це відповідальність/хто винний? А винна сама людина, бо вона якось не так сформулювала чи вірила.Тобто молодець завжди Всесвіт, а винна завжди людина?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA