Украина місто Київ Нео Украина місто Київ

Гурт U2 дав концерт у київському метро

Сейчас читают: 903
vogue.ua

Артисти зі всього світу продовжують підтримувати Україну – не тільки словом, а й ділом. Так, слідом за Анджеліною Джолі до України завітали артисти рок-гурту U2 – культові рокери Боно та Енджі.

Вони виступили у неділю пообіді на станції метро Крещатик у Києві. Як повідомили музиканти у твіттері, у Київ вони приїхали на особисте прохання президента Володмира Зеленського – щоб проявити свою солідарність з українським народом.

President @ZelenskyyUa invited us to perform in Kyiv as a show of solidarity with the Ukrainian people and so that’s what we’ve come to do. -- Bono and The Edge #StandWithUkraineДля українських слухачів Боно та Енджі виконали декілька своїх хітів, зокрема, відому пісню Stand by me, яку перефразували як Stand by Ukraine.

Цей хіт разом з ними виконав соліст гурут "Антитіла" Тарас Тополя, який ще на початку повномасштабного вторгення приєднався до лав ТРо та служить в батальйоні під Харковом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA