Борис Джонсон України Володимир Зеленський Великої Британії Украина Англия місто Маріуполь фразы Борис Джонсон України Володимир Зеленський Великої Британії Украина Англия місто Маріуполь

Борис Джонсон відвідав благодійний захід Brave Ukraine у Лондоні

Сейчас читают: 187
vogue.ua

У лондонському музеї Tate Modern відбувся благодійний захід "Brave Ukraine", який влаштувало Embassy of Ukraine to the UK. У галереї були організовані імерсивна виставка, присвячена сміливим українцям, та аукціон за підтримки Christie’s.

Серед гостей були прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, посол України Вадим Пристайко, письменник Тім Маршал, Джамала, а онлайн до події долучилися президент України Володимир Зеленський та вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

У межах імерсійної виставки відвідувачі могли послухати щоденник дівчини з Маріуполя, пройтися лабіринтом справжнього бомбосховища, зазирнути в очі сміливості завдяки проєкту Reporters.

Media, а також послухати розмови близьких, що говорять про переживання війни в Харкові, Ізюмі, Маріуполі та інших містах України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA