місто Херсон Нео місто Херсон

Легендарний британський рок-гурт Pink Floyd випустив благодійний мерч на підтримку України

Сейчас читают: 406
cosmo.com.ua

Британський рок-гурт Pink Floyd, який нещодавно презентував спільний трек з Андрієм Хливнюком під назвою «Hey Hey Rise Up», випустив однойменну спеціальну благодійну колекцію.

До неї увійшли футболки, шопери, світшоти і не тільки із двома малюнками: соняшником, який можна також побачити на обкладинці сингла, та картиною «Захисники Херсона» Сани Шахмурадової.  «Соняшник — національна квітка України, намальована кубинським художником Йосаном Леоном; це відсилка до насіння, яке дали російським солдатам, щоб, коли вони помруть, на їхніх могилах проросли квіти.

Натхненням для картини «Захисники Херсона» української художниці Сани Шахмурадової, що була частиною кліпу «Hey Hey Rise Up», став мирний житель [окупованого росією] Херсона, який стрибнув на російський танк з українським прапором», — йдеться у повідомленні гурту в Instagram.

Весь прибуток з продажу колекції, так само, як всі доходи зі спільного релізу Pink Floyd та Андрія Хливнюка, передадуть на гуманітарну допомогу Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA