Украина Нео Украина

Сукню Джамали з відкриття «Євробачення» виставили на благодійний аукціон

Сейчас читают: 242
vogue.ua

З початку повномасштабного вторгнення Джамала дала більше десятка концертів, зібравши для Украіни понад 80 мільйонів євро. Але допомоги ніколи не буває забагато – тому зараз артистка виставила на благодійний аукціон свою сукню, в якій з'явилася на відкритті "Євробачення" в Києві в 2017 році.

Сукня з елементами традиційної українськоі вишивки створено дизайнеркою Юлією Магдич. 10 травня на міжнародній платформі Catawiki розпочинається аукціон «Europop for Ukraine», центральним лотом якого стане саме сукня Джамали.

Усі зібрані кошти будуть передані до фонду Yellow-Blue Foundation, благодійної організації, яка підтримує ЗСУ та українців, що постраждали від війни. «Це більше, ніж просто сукня, пов'язана з моєю особистою історією на «Євробаченні», – розповідає Джамала. – Я сказала б, що це шедевр, у якому зійшлись багаторічні традиції та українська історія.

Це цінний спогад, і я сподіваюся, що завдяки йому під час аукціону ми можемо зібрати вдосталь коштів на допомогу українцям».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA